in de buurt

www.sallandgastvrij.nl/ De gastvrije regio Salland met de bergen van Nederland, Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het lieflijke stroomgebied van de IJssel. De sallandse Heuvelrug, Nationaal Park met zijn prachtige vergezichten en het aangrenzende Reggeland.

 


www.vvvdeventer.nl/ Eeuwenoude levendige Hanzestad met monumentale gastvrije sfeer, vele evenementen, gezellige horeca, het beroemde Bergkwartier en de prachtige omgeving.

 

www.kopvanoverijssel.nl Unieke water-cultuur regio met Nationaal Park De Weeribben, De Wieden en romatische plaatsjes als Giethoorn en Blokzijl. Een van de mooiste wetlands van West-Europa.

 


www.vechtdalvvv.nl Ruimte, rust en prachtige natuurgebieden en landgoederen omzomen de zeer schone rivier De Vecht. Met opvallend veel top-recreactiebedrijven.

 


www.vvvzwolle.nl Hanzestad met prachtige pleinen, veel groen (groenste stad van Nederland!), talloze restaurants tot en met topniveau, behoort tot de top-10 winkelsteden.

 


www.vvvijsseldelta.nl Historische Hanzestad met de grootste dichtiheid aan monumenten en historische gebouwen en prachtige ligging aan de rivier De IJssel.

 


www.twentejezelf.nl  Twente met sfeervol coulisselandschap met daarin landgoederen, kastelen en historische stadjes en dorpen en 4 steden voor cultuur en winkelen.

 


www.hanzesteden.info Zeven cultuurhistorische parels langs de mooiste rivier van Nederland, elk met een eigen charme en roemrijke geschiedenis.